LVR Flote

Konfidencialitātes politika

1.1 Līgums

Jūs piekrītat, ka, noklikšķinot uz “Join Now”, “Join LinkedIn”, “Sign Up” vai līdzīgi, reģistrējoties, piekļūstot vai izmantojot mūsu pakalpojumus (aprakstīti tālāk), jūs piekrītat noslēgt juridiski saistošu līgumu ar LinkedIn (pat ja jūs izmantojat mūsu pakalpojumus uzņēmuma vārdā). Ja nepiekrītat šim līgumam (“Līgums” vai “Lietotāja līgums”), nespiežiet “Pievienoties tagad” (vai tamlīdzīgi) un nepiekļūstiet vai citādi neizmantojiet mūsu Pakalpojumus. Ja vēlaties izbeigt šo līgumu, jebkurā laikā varat to izdarīt, aizverot savu kontu un pārtraucot piekļūt mūsu Pakalpojumiem vai tos izmantot.

Pakalpojumi

Šis Līgums attiecas uz vietni LinkedIn.com, LinkedIn zīmola lietotnēm, LinkedIn Learning un citām ar LinkedIn saistītām vietnēm, lietotnēm, saziņu un citiem pakalpojumiem, kuros norādīts, ka tie tiek piedāvāti saskaņā ar šo Līgumu (“Pakalpojumi”), tostarp uz datu vākšanu ārpus vietnes šo Pakalpojumu vajadzībām, piemēram, mūsu reklāmām un spraudņiem “Piesakies ar LinkedIn” un “Kopīgot ar LinkedIn”. Mūsu Pakalpojumu reģistrētie lietotāji ir “Dalībnieki”, bet nereģistrētie lietotāji ir “Apmeklētāji”.

Panta nosaukums

Jūs noslēdzat šo Līgumu ar LinkedIn (saukts arī “mēs” un “mūs”). Terminu “izraudzītās valstis” mēs lietojam, lai apzīmētu Eiropas Savienības (ES), Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) un Šveices valstis.

Ja jūs dzīvojat “norādītajās valstīs”, jūs noslēdzat šo Līgumu ar LinkedIn Ireland Unlimited Company (“LinkedIn Ireland”), un LinkedIn Ireland būs jūsu personas datu pārzinis, kas tiek sniegti, apkopoti vai apstrādāti saistībā ar mūsu Pakalpojumiem.

Ja jūs dzīvojat ārpus “norādītajām valstīm”, jūs noslēdzat šo līgumu ar LinkedIn Corporation (“LinkedIn Corp.”), un LinkedIn Corp. būs jūsu personas datu, kas tiek sniegti mūsu Pakalpojumiem, savākti vai apstrādāti saistībā ar mūsu Pakalpojumiem, pārzinis.

LVR Flote ir uzticams, stabils un pieredzējis uzņēmums, kas ar savu pakalpojumu klāstu veicina Latvijas ostu konkurētspēju.

This site is registered on wpml.org as a development site.