LVR Flote

Jaunumi

LVR Flote un LMT 5G projekts ir IAPH Ilgtspējas balvas 2024 konkursa finālā – laiks balsot!

Rīgas ostā lieliskas ziņas! LVR Flote un Latvijas Mobilais Telefons (LMT) 5G sadarbības projekts Seamless 5G Connectivity in the Baltic Sea ir nominēts prestižajai Starptautiskās ostu asociācijas – International Association of Ports and Harbors (IAPH) Ilgtspējas balvai! 

LVR Flote un LMT projekta, kas tiek attīstīts Rīgas brīvostā, mērķis ir nodrošināt 5G savienojamību starp ostu, kuģiem un to savstarpējo komunikāciju Rīgas jūras līcī un Baltijas jūrā, tādējādi veicinot ilgtspējīgu ostu un jūras nozares darbību kopumā. 

Šī Latvijas inovācija ir iekļuvusi konkursa finālā kategorijā “Digitalizācija” kopā ar Monreālas (Kanāda) un Abū Dabī (AAE) ostu projektiem! Latvija var!

Uzvarētājs tiks noteikts, ņemot vērā arī publikas balsojumu – publiskā balsojuma rezultāti veidos 30% no kopējā rezultāta līdzās ekspertu žūrijas vērtējumam. Ikviens var palīdzēt mums uzvarēt – noklikšķinot šajā lapā un kategorijā “Digitalizācija” nobalsojot par Rīgas ostu! Projekta nosaukums ir “Port of Riga – Seamless 5G Connectivity in the Baltic Sea”. Jūsu balss būs ļoti novērtēta!

Balsot var līdz 13.septembrim. Sekojiet norādēm balsošanas lapā, kur var iepazīties ar visiem konkursa finālistiem sešās kategorijās. Uzvarētāji tiks paziņoti 9.oktobrī, Hamburgā. 

Gallery

LVR Flote ir uzticams, stabils un pieredzējis uzņēmums, kas ar savu pakalpojumu klāstu veicina Latvijas ostu konkurētspēju

This site is registered on wpml.org as a development site.